ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩN

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ACS και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο έως πέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Το κατάστημα μας δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος το κόστος είναι 5 ευρώ εκτός αν η συνολική σας παραγγελία ξεπερνά τα 35 ευρώ, οπότε και τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Εξαιρούνται δέματα με βάρος άνω των δυο κιλών όπου υπάρχει extra χρέωση 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό, με επιφύλαξη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις για δέματα πάνω από 2 κιλά και σε δυσπρόσιτες περιοχές.